Slide thumbnail
Aandacht voor bewegen

Aandacht voor bewegen

Kinder­oefen­therapie Jong

Kinderoefentherapie Jong staat voor spelenderwijs leren, in een omgeving waar kinderen zich veilig voelen. Daarom zijn onze praktijken gevestigd binnen verschillende scholen. Plezier in bewegen staat voorop. Daarnaast vinden we het een must om de ouders en school te betrekken in het behandel­proces. We zijn gespecialiseerd in het onder­zoeken en behandelen van kinderen met een motorische ontwikkelings­achter­stand. Ook hebben we veel ervaring met taalont­wikkelings­stoornissen (TOS), een autisme spectrum stoornis (ASS) en DCD.

Dit zijn de gezichten van Kinder­oefen­therapie Jong

Nynke de Haan – de Jong

Kinderoefentherapeut / Praktijkeigenaar

Ik ben Nynke de Haan-de Jong en werk sinds 2005 als kinderoefentherapeut. Als klein meisje wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Nog elke dag heb ik plezier in mijn werk. Het mooiste aan mijn werk vind ik het samenwerken: samen met kinderen hun doelen bereiken én samen met ouders en leerkrachten zorgen dat het mogelijk is binnen de school. Kennisoverdracht vind ik een belangrijk aspect aan mijn vak, met elkaar het kind zo goed mogelijk helpen en begeleiden. In 2008 ben ik praktijkeigenaar geworden en in de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 1 naar 4 vestigingen. In mijn vrije tijd trek ik graag naar buiten met mijn man, dochter en zoon. Lekker het bos in of naar het strand. Gezellige etentjes vind ik ook leuk, en af en toe bezoek ik een concert. Mijn favoriete sporten zijn yoga, hardlopen en skiën.

nynke@kinderoefentherapiejong.nl, 06 – 43 01 63 52

Werkzaam in Amstelveen en Hilversum

Fenne van den Berg

Kinderoefentherapeut

Ik ben Fenne van den Berg en werk sinds 2016 als kinder­oefen­therapeut bij kinder­oefen­therapie Jong. Drie dagen per week in Utrecht en één dag in Hilversum. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van motorische problemen bij kinderen met gehoorproblemen en/of een taalontwikkelingsstoornis. Werken met kinderen geeft mij veel energie. Voor ieder kind geldt een andere aanpak. Ik vind het belangrijk dat kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen waardoor ze met meer zelfvertrouwen gaan functioneren. Dankzij onze praktijk binnen verschillende scholen is de lijn met andere experts zoals logopedisten en orthopedagogen kort. Ik behandel niet alleen in de praktijkruimte maar ook tijdens een gymles of in de klas. Ik woon met veel plezier in Utrecht. Na werk sta ik regelmatig op het hockeyveld. Verder geniet ik van vakanties: wintersport, stedentrips of backpacken.

fenne@kinderoefentherapiejong.nl, 06 – 15 39 98 68

Werkzaam in Utrecht en Hilversum

Vera van der Helm

Kinderoefentherapeut

Ik ben Vera van de Helm, en werk sinds september 2018 voor Nynke op twee vestigingen van Auris Fortaal in Utrecht. Binnen Auris werk ik met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS), slechthorende en dove kinderen. Het blijven zoeken naar een passende, creatieve aanpak bij elk kind is wat ik uitdagend vind in mijn werk. Het voordeel van het werken binnen school is dat je kunt aansluiten op de leeromgeving van het kind. Zo kun je met gerichte hulpvragen vanuit de klas op een speelse manier aan de slag gaan. Het mooiste aan mijn werk vind ik dat ik de kinderen zie groeien in hun zelfvertrouwen. Zelf woon ik in Utrecht samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten of met vriendinnen naar de film. En je vindt me regelmatig op het voetbalveld bij VVU Ardahanspor.

vera@kinderoefentherapiejong.nl, 06 – 43 59 50 88

Werkzaam in Utrecht

Meer weten?

Wil je meer weten over onze kinderoefentherapie?
Bel vrijblijvend met Nynke via 06 – 430 163 52 of stuur een mailtje.

Ervaringen met onze praktijk
 

‘Door de leuke, inspirerende oefeningen blijft Siem gemotiveerd’

‘Zijn motoriek is sterk verbeterd’

‘Als ouders worden we goed betrokken bij de behandeling’

Lees hier meer ervaringen

© Copyright - Kinderoefentherapie Jong | webdesign: grifontwerp