Slide thumbnail
Aandacht voor bewegen

Aandacht voor bewegen

Contact

Heb je een algemene vraag? Neem dan contact op met Nynke de Haan – de Jong (praktijkhouder): nynke@kinderoefentherapiejong.nl, 06 – 43 01 63 52.

Vestigingen

Onze praktijken zijn gevestigd op scholen. Drie praktijklocaties in het speciaal onderwijs (cluster 2) en één praktijklocatie binnen de muren van een reguliere basisschool.

Onze vestigingen en openingstijden:

* Op de genoemde dagen zijn wij aanwezig van 8.30 tot 17.00 uur. Afspraken buiten deze openingstijden zijn in overleg mogelijk.

Vergoedingen

Kinderoefentherapie voor patiënten onder de 18 jaar wordt altijd vergoed door de zorgverzekeraar. Zonder chronische indicatie worden 18 behandelingen per jaar vergoed vanuit de basis­verzekering. Met een aanvullende verzekering kan dit aantal uitgebreid worden. Bij een chronische indicatie worden alle behandelingen vergoed vanuit de basis­verzekering.

Wil je de behandeling afzeggen? Doe dit dan op tijd. Bij annulering binnen 24 uur voor de behandeling brengen we 75% van het behandeltarief in rekening. Deze kosten komen voor eigen rekening en worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Dit zijn onze vergoedingen:

  • Zitting kinder­oefen­therapie: € 42,00
  • Intake en onderzoek na screening: € 42,00
  • Intake en onderzoek na verwijzing: € 32,00
  • Eenmalig kinder­oefen­therapeutisch rapport: € 30,00
  • Oudergesprek: € 28,00
  • Toeslag voor behandeling aan huis: € 12,00

Klachten­regeling

Wij doen ons uiterste best om de beste zorg te leveren. Ben je niet tevreden of heb je een klacht, neem dan contact met ons op. In de meeste gevallen komen we dan tot een oplossing. Komen we er toch niet samen uit, dan staat in onze klachtenregeling (automatische download) welke stappen je verder kunt ondernemen.

Privacybeleid

Wij vinden het belangrijk dat de privacy van onze patiënten goed is geborgd. In onze privacyverklaring lees je hoe wij omgaan met de persoonsgegevens.

Kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij:

Ervaringen met onze praktijk
 

‘Door de leuke, inspirerende oefeningen blijft Siem gemotiveerd’

‘Zijn motoriek is sterk verbeterd’

‘Als ouders worden we goed betrokken bij de behandeling’

Lees hier meer ervaringen

© Copyright - Kinderoefentherapie Jong | webdesign: grifontwerp