Slide thumbnail
Doe, ontdek,
leer, ontwikkel

Aandacht voor bewegen

Ervaringen ouders

“Door de leuke, inspirerende oefeningen blijft Siem gemotiveerd”

“Onze zoon Siem gaat al een tijdje naar Nynke, om onder andere zijn pengreep te verbeteren. Het doel is dat hij beter, netter en minder krampachtig leert schrijven. Nynke werkt op een zeer inspirerende en professionele manier. Ze zorgt met afwisseling, spelletjes en af en toe wat huiswerk dat de therapie aansluit bij Siem’s interesse. We hebben tot nu toe goede resultaten geboekt. Al met al erg tevreden.’

Art, vader van Siem
(7 jaar en zit in groep 4 op de Willem Alexanderschool)

“Fijn om mijn zoon te zien glunderen”

“Wat een fijne praktijk! Prettig is dat ze op zoek gaan naar waar Ismael goed in is en zijn kracht gebruiken voor datgene wat hij juist moet ontwikkelen. De creativiteit die gebruikt wordt om doelen te bereiken is geweldig. Ismael glunderde als hij iets nieuws geleerd had.”

Sjoukje, moeder van Ismael
(ging naar praktijklocatie Lunetten)

“Als ouders worden we goed betrokken bij de behandeling”

“Het was voor Madelief erg fijn om op school door Nynke begeleid te worden. In een vertrouwde omgeving voelde ze zich veilig om aan de opdrachten te werken. Daarnaast is de betrokkenheid, creativiteit en professionaliteit van Nynke bijzonder te noemen. Als ouders werden wij altijd geïnformeerd, soms zelfs met foto’s of filmpjes van de therapie. Ook konden we sessies bijwonen om het geleerde zelf thuis te oefenen. Madelief was altijd enthousiast om met juf Nynke aan de slag te gaan, dat is toch een win-win!”

Mirella, moeder van Madelief
(5 jaar en zit in groep 2 op de Willem Alexanderschool)

“Zijn motoriek is sterk verbeterd”

“Onze zoon vindt het niet alleen heel leuk om naar Fenne toe te gaan, hij heeft ook veel baat bij de oefeningen. Zijn motoriek is tot nu toe sterk verbeterd. De oefeningen zijn leuk en afwisselend. Een aanrader.”

Ouders van Demy
(5 jaar en zit in groep 1/2 van de school Auris Fortaal)

Ervaringen collega’s

“Kinderen vinden het altijd een feestje als ze met Nynke mee mogen.”

“Nynke is al een paar jaar verbonden aan onze school als kinderoefentherapeut. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Naast het adviseren van leerkrachten werkt zij individueel met leerlingen, tot ieders tevredenheid. Nynke is integer, geliefd en vakkundig. Zij boekt goede resultaten en haar verslaglegging is professioneel.”

Ineke Matthesius
(Intern Begeleider van de Willem Alexanderschool in Amstelveen)

“We kunnen altijd een beroep op jullie doen, geweldig!”

“Dankzij kinderoefentherapie Jong krijgen onze leerlingen de juiste hulp bij motorische problemen. En ook niet onbelangrijk: expertise van jullie kinder­oefen­therapeuten helpt ons als team bij de juiste begeleiding van de leerlingen. Hoewel de kinder­oefen­therapeuten formeel geen deel uitmaken van het team, zijn zij zeer betrokken bij de school en zijn de lijnen kort.”

Edith Korts
(teamleider Taalkring Hilversum)

“Wat fijn dat we kinder­oefen­therapeuten op onze school hebben!”

“Ik geef les aan kinderen met een taalontwikkelingsstoornis. Vaak hebben zij niet alleen moeite met taal, maar ook motorische problemen. Vooral de kinderen die door moeten naar groep 3, maar geen goede pengreep en schrijfmotoriek hebben stuur ik door voor kinderoefentherapie. Zo lopen ze geen achterstand op en kunnen ze gewoon meedoen in groep 3.”

Daisy Duiverman
(leerkracht groep 1 en 2 van Auris Fortaal in Utrecht)

Meer weten?

Wil je meer weten over onze kinderoefentherapie?

Regio Noord

Voor Amstelveen en Hilversum
bel je vrijblijvend met Nynke
via 06 – 43 01 63 52
of stuur een mailtje.

Regio Midden

Voor Utrecht
bel je vrijblijvend met Fenne
via 06 – 15 39 98 68
of stuur een mailtje.

© Copyright - Kinderoefentherapie Jong | webdesign: grifontwerp