Slide thumbnail
Doe, ontdek, leer, ontwikkel

Aandacht voor bewegen

Kinder­oefen­therapie Jong

Kinderoefentherapie Jong staat voor spelenderwijs leren, in een omgeving waar kinderen zich veilig voelen. Daarom zijn onze praktijken gevestigd binnen verschillende scholen, maar hebben we ook verschillende praktijklocaties. Zo kun je zelf kiezen welke locatie het beste bij je kind past.

Plezier in bewegen staat voorop. Daarnaast vinden we het een must om de ouders en school te betrekken in het behandel­proces. We zijn gespecialiseerd in het onder­zoeken en behandelen van kinderen met een motorische ontwikkelings­achter­stand. Ook hebben we veel ervaring met taalont­wikkelings­stoornissen (TOS), een autisme spectrum stoornis (ASS) en DCD.

Dit zijn de gezichten van Kinder­oefen­therapie Jong

Nynke de Haan – de Jong

Kinderoefentherapeut / Praktijkeigenaar

Ik ben Nynke de Haan-de Jong en werk sinds 2005 als kinderoefentherapeut. Als klein meisje wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Nog elke dag heb ik plezier in mijn werk. Het mooiste aan mijn werk vind ik het samenwerken: samen met kinderen hun doelen bereiken én samen met ouders en leerkrachten zorgen dat het mogelijk is. Kennisoverdracht vind ik een belangrijk aspect aan mijn vak, met elkaar het kind zo goed mogelijk helpen en begeleiden. In 2008 ben ik praktijkeigenaar geworden en in de afgelopen jaren zijn we gegroeid van 1 naar 8 vestigingen. In mijn vrije tijd trek ik graag naar buiten met mijn man, dochter en zoon. Lekker het bos in of naar het strand. Gezellige etentjes vind ik ook leuk, en af en toe bezoek ik een concert. Mijn favoriete sporten zijn yoga, hardlopen en skiën.

nynke@kinderoefentherapiejong.nl, 06 – 43 01 63 52

Werkzaam in Amstelveen en Hilversum.

Fenne van den Berg

Kinderoefentherapeut

Ik ben Fenne van den Berg en werk sinds 2016 als kinder­oefen­therapeut bij kinder­oefen­therapie Jong op verschillende locaties in Utrecht. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van motorische problemen bij kinderen met gehoorproblemen en/of een taalontwikkelingsstoornis. Werken met kinderen geeft mij veel energie. Voor ieder kind geldt een andere aanpak. Ik vind het belangrijk dat kinderen spelenderwijs nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen waardoor ze met meer zelfvertrouwen gaan functioneren. Dankzij onze praktijk binnen verschillende scholen is de lijn met andere experts zoals logopedisten en orthopedagogen kort. Ik behandel niet alleen in de praktijkruimte maar ook tijdens een gymles of in de klas. Ik woon met veel plezier in Utrecht. Na werk sta ik regelmatig op het hockeyveld. Verder geniet ik van vakanties: wintersport, stedentrips of backpacken.

fenne@kinderoefentherapiejong.nl, 06 – 15 39 98 68

Werkzaam in Utrecht.

Jorine IJlst

Kinderoefentherapeut

Ik ben Jorine IJlst en werk sinds 2020 bij kinderoefentherapie Jong. Twee dagen per week in Utrecht en één dag per week in Hilversum. In Utrecht werk ik binnen Auris Fortaal met kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Doordat we op school werken, kan ik ervoor zorgen dat ik goed aansluit op de leeromgeving van het kind. De lijn met leerkrachten, logopedisten en orthopedagogen is kort voor een optimale samenwerking rondom het kind. Mijn doel als therapeut is om kinderen meer zelfvertrouwen te geven. Wanneer een kind het plezier in bewegen terug krijgt en zich vol vertrouwen verder kan ontwikkelen, geeft dat mij veel voldoening. Samen met mijn vriend en zoontje woon ik in het bosrijke Austerlitz en trek ik er graag op uit om nieuwe herinneringen te maken.

jorine@kinderoefentherapiejong.nl, 06 – 18 26 10 80

Werkzaam in Utrecht en Hilversum.

Detti Steeman

Kinderoefentherapeut

Ik ben Detti Steeman. Mijn loopbaan begon bij Auris Fortaal, een school voor kinderen met auditieve of communicatie problemen. Sindsdien heb ik veel ervaring opgedaan als kinderoefen­therapeut. In 1990 startte ik de praktijk Dolo, en in 2020 is deze overgenomen door Kinderoefentherapie Jong. Naast mijn werk als therapeut werk ik als docent aan de opleiding Oefentherapie Cesar op de Hogeschool Utrecht. Daar geef ik les over de motorische ontwikkeling bij kinderen. Daarnaast zit ik in het bestuur van het platform Kinderoefen­therapie en begeleid ik kinderoefen­therapeuten in opleiding.

detti@kinderoefentherapiejong.nl, 06 19 23 45 68

Werkzaam in Utrecht.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze kinderoefentherapie?
Bel vrijblijvend met Nynke via 06 – 430 163 52 of stuur een mailtje.

Ervaringen met onze praktijk
 

‘Door de leuke, inspirerende oefeningen blijft Siem gemotiveerd’

‘Zijn motoriek is sterk verbeterd’

‘Als ouders worden we goed betrokken bij de behandeling’

Lees hier meer ervaringen

© Copyright - Kinderoefentherapie Jong | webdesign: grifontwerp